Η εταιρεία
 
Προφίλ / Ιστορικό

Δραστηριοποιείται στο χώρο των απονομών από το 1978, με σταθερά πρωτοποριακή παρουσία στο χώρο του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Βραβείων και των Διακρίσεων. Στόχος ήταν και είναι η υψηλή ποιότητα σε λογικές τιμές.

1978 - 1983: Εισάγει πρώτη από USA στην Ελλάδα τα έπαθλα (Trophies) με μπρούτζινα αγαλματίδια για όλα τα αθλήματα και τα καθιερώνει στην Ελληνική αγορά, αλλάζοντας δραστικά την «ιστορία» των απονομών.

1984 - 1990: Εισάγει, πρωτη, κυρίως από την Ιταλία, τα κύπελλα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και έχουν καθιερώσει το στυλ των απονομών κυπέλλων μέχρι σήμερα.

1991 ως και σήμερα: Ανανεώνει συνεχώς την ποικιλία και πρωτοπορεί με την εισαγωγή νέων σχεδίων από διάφορες Ευρωπαϊκές Χώρες. Αναπτύσσεται δυναμικά και στο χώρο του επιχειρηματικού - διαφημιστικού δώρου με πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες και σειρές.

Προϊόντα εισαγωγής από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και μόνον!!
Συνεχής ανανέωση της ποικιλίας των προϊόντων...
Οι Πελάτες μας

Αθλητικές Ομοσπονδίες, Πολιτιστικές Ομοσπονδίες, Μορφωτικοί Σύλλογοι, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικοί Σύλλογοι και Σωματεία, Πολυεθνικές Εταιρείες, Διαφημιστικές Εταιρείες.

Είμαστε Προμηθευτές Παγκοσμίων Πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας, πλακετών των XXVIII Ολυμπιακών Αγώνων και XII Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, καθώς και αρκετών κλασικών Μαραθώνιων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Το Χορηγικό μας Πρόγραμμα:

Αναπτύσσουμε πολύπλευρο χορηγικό πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα, με χορηγίες σε Αθλητικούς Συλλόγους που δίνουν μεγάλη σημασία και βάρος στα μικρά παιδιά (φυτώρια), σε Πολιτιστικούς Συλλόγους που φροντίζουν για την διατήρηση της Λαϊκής μας Παράδοσης.

Το Ημερολόγιο - Θεσμός

Καθιερώσαμε την έκδοση ετήσιου, εύχρηστου και πρακτικού ημερολογίου στις αρχές κάθε έτους που έγινε "θεσμός" κυρίως για την χρηστικότητά του αλλά και γιατί η θεματογραφία του κάθε φορά είναι μία έκπληξη (είναι πάντα άσχετη με το αντικείμενο μας) και αφορά σε επιστημονικά επιτεύγματα σε ελληνικές προσωπικότητες διεθνούς κύρους, σε ήθη και έθιμα της πατρίδας μας, σε ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου κ.ά. και συνεχίζουμε...

Είμαστε ΠΑΝΤΑ κοντά στους φίλους - πελάτες μας ώστε να σχεδιάζουμε μαζί τα αναμνηστικά,  
σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.  
 

    © 2006-7 Web Site by l-interactive